Thursday 7 May 2015

Cenné tipy pre Váš web alebo e-shop zadarmo

        
         Máte vlastný firemný web alebo e-shop, no nie ste nadšený z počtu objednávok? Čo keby ste dostali tipy, ktoré keď aplikujete na svoj web, Vám určite prinesú viac zákazníkov. A čo keby ste ich dostali ešte zadarmo? 





         Mohol by som tu spísať tipy, ktoré pomohli mne, ale nebolo by to správne, nakoľko ja som na tieto tipy neprišiel sám. Ale moja vďaka patrí práve Erikovi Hoffmanovi, ktorý je špecialista na psychológiu predaja na internete a jeho programu Raketový web (celkom vtipný názov).


         Erik pomáhal aj Andymu Winsonovi s marketingom jeho kampane Makáč vs. Boháč, kde jeho tipmi pomohol zvýšiť predaje o tisíce eur, práve vďaka psychológii predaja.


         Môžem len potvrdiť, že Erik je fakt špecialista vo svojom obore, študuje zahraničné weby a potom svoje zistenia zavádza do praxe. Sú to rokmi overené tipy, ktoré vplývajú určite aj na Vás, ak nakupujete alebo niečo hľadáte na internete. 


Cenné tipy a rady zadarmo

 
         Veľkou výhodou je, že Erik dáva tieto tipy zadarmo, teda aspoň časť z nich, zdieľa teda tiež svoje know-how, o tom som písal v mojom predchádzajúcom článku.


         Sám som mal možnosť vyskúšať platený program Raketový web ešte v minulom roku, určite aj tomu vďačím za to, že sa mi v tomto roku v biznise celkom darí. Tipy, ktoré som dostal, posunuli moju stránku vyššie, vytváram kvalitný obsah a budujem si dôveru u svojich zákazníkov a fanúšikov. A celé to vynaložené úsilie mi prináša zisky.


Program znovu spustený



         Práve v týchto dňoch máte aj Vy možnosť sa do neho zapojiť, pretože Erik otvára znovu svoj program „Raketový web“. K dispozícií máte zadarmo štyri videá plus webinár, na ktorých sa dozviete praktické rady, jedinou podmienkou je zadanie svojej emailovej adresy (kedykoľvek, máte možnosť sa odhlásiť).


         Program „Raketový web“ je síce platený program a je len na Vás, či sa rozhodnete zaplatiť si tento kurz. Každopádne minimálne využite tipy, ktoré dostanete zadarmo a zapracujte ich na svoj web. Sami uvidíte, aký to bude mať postupom času vplyv na počet objednávok.
Rovnako odstráňte chyby, ak ich máte na webe.



         Ja Vám však odporúčam zapojiť sa aj do prémiového obsahu, pretože sa Vám peniaze za platenú sekciu vrátia čoskoro naspať, práve vďaka cenným tipom, ktoré fungujú. A nielenže sa Vám peniaze vrátia, ešte Vám aj Váš web začne zarábať, tak ako by ste chceli.
Ak nebudete spokojný, môžete požiadať o vrátenie peňaží.



Zdieľajte náš článok medzi priateľov, alebo mu dajte Páči sa mi.



Prečítajte si aj náš minulý článok o Podnikateľskom "desatore".

Autor: Patrik Taishi Popelič



No comments:

Post a Comment